News

News

NEWS

  • Jakarta Fair is Back! Fulfill Your Gadget Needs with Olike Indonesia 2022-06-12 Jakarta, June 2022 – Jakarta Fair or Pekan Raya Jakarta (PRJ) is being held again after two years of absence due to the Covid 19 pandemic. The event which was specially held to celebrate Jakarta's… ...
  • More Safe and More Comfortable with Olike CCTV, Easy Access Using Any Device 2022-06-09 Jakarta, June 2022 – CCTV or surveillance cameras are currently not only needed for high-rise buildings such as offices, malls, schools, but also for homes. As is known, surveillance cameras are used to minimize unwanted… ...
  • imoo Ear Care Officially Available in Indonesia 2022-05-10 Jakarta, May 2022 – imoo, which is known as a pioneering brand of smart watches or watch phones for children, is now presenting the first open ear headset product specifically for children aged 7 to… ...
  • Saving Charity (Tabung Amal), Olike Indonesia Shares Basic Necessities During Ramadan 2022-04-12 Jakarta, April 2022 – The month of Ramadan in 2022 will not be much different from the last year. Even though there have been many health protocol regulations that have been adjusted by the government,… ...
  • Do You Own a Smartwatch Yet? Here is Top Reasons You Need One in Your Life 2022-03-30 A smartwatch is a digital watch that can provide many other features besides showing the time. With a touch screen, as well as a bluetooth connection connected to a smartphone, we can see many other… ...
  • Olike New TWS, Hero T7 Pro & Hero T9 2022-03-15 Jakarta, March 2022 – TWS is now the most popular audio device to support your multitasking activities. From work, to leisure, to exercise, these compact wireless earphones have become essential for everyday activities. Especially at… ...
  • Olike Launch Smartwatch Zeth W5 2022-02-27 Jakarta, February 2022 – After launching the Zeth W1 smartwatch in January, now Olike Indonesia is back to add the next series of “Zeth” smartwatches with the W5 product. Different from its slim predecessor, the… ...
  • Smartwatch Olike Zeth W1, Where Tech Meet Style 2022-01-28 Jakarta, January 2022 – Starting the new year, Olike, a company engaged in IoT, Edutech, and Home, launched the newest smart wearable device called Olike Zeth W1. This smart watch comes with an attractive thin… ...
  • Olike OBS Series, Speakers for Your Daily Life 2022-01-19 Jakarta, January 2022 - One of the audio devices that are very much in the interest of many people nowadays is the Portable Bluetooth Speaker. With the availability of various sizes, its so practical, and… ...
  • imoo Officially Joins Olike Indonesia 2021-12-18 PT. OASE Teknologi Asia, which is Olike Indonesia, officially cooperates and becomes the main distributor of imoo products, the pioneer of smart watches or watch phones for children. “We are delighted to have Imoo into… ...

User Evaluation

1

@bryanandrew.official
Gue suka banget tampil maksimal terutama dalam cara berpakaian, karena gue ingin selalu tampil menarik dan tidak membosankan. Sekarang gaya gue semakin keren karena keseharian gue sekarang pakai OASE Smartwatch H12W dari oase.idn dan memacu gue untuk tampil lebih percaya diri. Sudah saat sekarang #BreakYourLimitwithOASEWatch

2

@reggyalexander
Di saat me time, gw suka dengarin lagu atau nonton series favorit gw dan gw selalu pakai OASE QCY T7 dari @oase.idn. Ga perlu takut delay berkat New Bluetooth 5.1 dan sound system dari OASE QCY T7 ini juga mantap banget karena sudah dilengkapi dengan 13 mm Big Dynamic Driver. Untuk masalah daya tahan gw juga nggak khawatir, soalnya gw bisa pakai OASE QCY T7 ini sampai dengan 17,5 jam!!

4

@gadgetins
Di video 10 TWS Recommended kemaren, merek QCY yang buat saya paling worth it. Kali ini nyobain produk QCY yang lain, bagus juga 👌🏻
.
Namanya OASE QCY T7. Buat harga Rp300 ribuannya, TWS ini recommended. Kecuali buat yang seneng sama bass, atau TWS yang ada eartipsnya, kurang cocok. Sisanya mantep!

3

@marzcheese
Selain suka dengerin lagu, 𝘢𝘬𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘴 ‘𝘨𝘩𝘪𝘣𝘢𝘩 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦’ 𝘣𝘦𝘳𝘴𝘢𝘮𝘢 𝘱𝘢𝘤𝘢𝘳 𝘱𝘶𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘰 𝘣𝘪𝘢𝘳 𝘯𝘦𝘯𝘥𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪 𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘢. Eh, ga taunya lupa ga punya pacar untuk ditelepon. Dasar aku 😩

Di saat me time, aku suka dengarin lagu atau nonton series favorit dan aku selalu pakai OASE QCY T7 dari @oase.idn. Aku tidak perlu takut delay berkat New Bluetooth 5.1 dan sound system dari OASE QCY T7 ini juga mantap banget karena sudah dilengkapi dengan 13 mm Big Dynamic Driver. Untuk masalah daya tahan aku juga nggak khawatir, soalnya aku bisa pakai OASE QCY T7 ini sampai dengan 17,5 jam. Keren banget kan?

5

@hazelyuli27
Guys, kalian sadar nggak sih kalau gadget dan aksesoris yang kalian pakai sehari-hari itu banyak kuman dan bakteri berbahaya yang menempel loh! Makanya setiap habis beraktivitas, aku selalu menyempatkan untuk mensterilkan barang-barangku di UV Sterilizer LSUV1 dari @oase.idn Cuman butuh waktu 5 menit untuk membasmi kuman dan bakteri yang berbahaya. Ohya, selain itu, LSUV1 dari @oase.idn ini juga bisa ditetesin aromaterapi loh! Cukup 6 tetes aromaterapi favorit kalian dan tunggu 10 menit, barang kalian jadi wangi dan bebas dari kuman. Aku sudah buktiin LSUV1 dari @oase.idn kamu kapan nih?